Business automation analist

  • Business georiënteerd
  • Transparante bedrijfscultuur
  • Ruim opleidingsaanbod

Waarom Blue Goose?

Focus op Business Automation

Business automation, ook wel bekend als analyse en automatisatie via Model Driven Engineering (MDE), dat is onze dada! We werken software uit met low-codeplatformen door gebruik te maken van Case, Business Process en Decision Management.

Business georiënteerd

We bekijken het van een andere kant, we hanteren een business insteek en onderzoeken eerst de noden en behoeftes van onze klanten. Indien blijkt dat low code de oplossing is, vertalen wij dit naar het geschikte low code-platform. Samen met onze technische partners nemen we ook de implementatie voor onze rekening.

Transparante bedrijfscultuur met ruimte voor initiatief

Bij ons mag je een eerlijke en transparante communicatie verwachten. Wij geven iedereen de ruimte om mens te zijn en bouwen als een team aan een duurzame samenwerking.

Als consultant bij werk je bij klanten maar kan je ook je stempel drukken op onze interne initiatieven, zoals Plaza. Onze klanten zijn verspreid over Vlaanderen en Brussel, onze kantoren liggen in Kontich en Gent.

Aanbod aan opleidingen en cursussen

Tweemaal per jaar organiseren we een opleidingstraject tot business automation analist. Verwacht een intensief leertraject van enkele weken, waarin je leert hoe je organisaties vooruit helpt als business analist en hoe je low-codeplatformen hiervoor inzet. In recordtempo heb je de nodige kennis opgebouwd en ga je aan de slag bij je eerste klant.

Wie ben jij?

  • Een business analist met technische affiniteit, die interesse heeft in low-codeplatformen.

  • Een developer die zich verder wil verdiepen in de business en het verbeteren en automatiseren van procesmodellen en bedrijfsregels.